keskiviikko 6. joulukuuta 2017

Suomi 100

Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille!

Eilisessä postauksessa vilautin vanhoja itsenäisyyspäivän kynsiä ja nyt tänään Suomen 100 -vuotispäivänä esittelen teille tämän vuoden kynnet.

Pyörittelin ideoita paljon päässäni ja selasin netistä kuvia, sillä en meinannut keksiä yhtään mitään. Mieleeni välähti leimasinmarmorointi tekniikka, mutta sitte mietin sekoittuvatko lakat liikaa. Otin kuitenkin härkää sarvista ja testasin. Lakat eivät sekoittuneet liikaa, jes. Kynsiä lakkaamaan siis.
Inspiroiduin Suomenlipun väreistä, mutta en halunnut selkeää lippua kynsille lakata. 



sininen

Lakkasin jokaiseen kynteen yhden valkoisten kerroksen wild white waysillä, sillä leimasinmarmoroinnin jälki ei ole hirveän peittävää. 

Leimasinmarmroinnin toteutin silikonimaton ja läpinäkyvän leimasinmen avulla. Tiputtelin pieniä pisaroita sinisiä ja valkoisia lakkoja sekaisin silikonimatolle, joiden päälle sitten painelin leimasimella pari kertaa. Usemman kevyen painalluksen, kun tekee lakkapisaroihin menevät lakat enemmän sekaisin. Tässä lakkauksessa pari painallusta oli hyvä. Sen jälkeen kerrostin lakkaa leimasimesta 1-3 kerrosta kynsille. Riippuen värien tummuudesta. Vaikka Far North ei kunnolla erotu kunnolla lakkauksesta, tuo se siihen syvyyttä. Lakkasin kaikkiin kynsiin vielä päälle matta päällyslakkaa, jolla kynsistä tuli jäisen tai oikeastaan huurteisen oloiset. Timantteja lisäsin kynnentyveen tuomaan vähän kimalletta muuten suht yksinkertaisiin, mutta kauniisiin kynsiin. 

itsenaisyyspaiva

Lakat

piCture pOlish - freya's cat
piCture pOlish - forget me not
ncLA - Far North
essence - wild white ways
glisten&glow - matte top coat



suomi100_sinivalkoinen

Teitkö sinä Suomi100? 

jätä linkki kommentteihin ni käyn kurkkimassa teidän lakkauksia

8 kommenttia:

  1. Tosi nätit kynnet :)
    Tässä mun Suomi 100 -kynnet: http://munkynsiblogini.blogspot.fi/2017/12/suomi-100-kynnet.html?m=1

    VastaaPoista
  2. Täydellinen leimasinmarmorointi :) Kuin pilvinen taivas!
    Mulla ei oo näin itse juhlapäivänä teemaan liittyviä kynsiä, kun ei raaski ottaa edellisiä vielä pois :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos (: niin muuten onkin! en itse edes ajatellu niitä noin.
      Haha :D ymmärrän kyllä sua :D

      Poista
  3. Oih jestas sentään, nämä on aivan ihanat! ♥ Mulla jäi tän vuoden itsenäisyyspäivä-kynnet tekemättä, voimat ihan loppu kaikkien kouluhommien kanssa niin kynnet on saaneet nyt hetken olla ja odotella omaa vuoroaan :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Oman jaksamisen mukaan, sitä kannattaakin mennä. Mulla työt stressaa vieläkin, joten rentoudun lakkaamalla kynsiä (:

      Poista
  4. Todella kaunis lakkaus!

    Hyvää itsenäisyyspäivää! :)

    VastaaPoista