perjantai 17. marraskuuta 2017

Waterspotted clouds

Tänä vuonna messuilin näillä kynsillä. Mulla oli näihin ihan erilainen suunnitelma aluksi tai oikeastaan aksentti kynsiin, mutta ne meni pahasti pieleen. Ei siinä mitään, poistin aksenttikynsistä lakat ja aloitin niiden lakkaamisen alusta. En siis käsitä, miten jotkut osaa maalata niin ohutta ja suoraa viivaa käsin. Mun oli aluksi tosi vaikea valita, mitä teen kynsille. Sillä olin paisutellut asiaa päässäni. Messukynsien on pakko olla superhienot ja pakko näyttää, mitä kaikke osaan. Hölmö minä. Ainut idea mikä mun oli pakko toteuttaa näissä kynsissä oli "Timantteja Kynsillä." Tykkään näistäkin kynsistä todella paljon.

messukynnet

Peukalossa, etusormessa ja pikkurillissä on kolme ohutta kerrosta piCture pOlishin cloudsia. Kolme kerrosta siitä syystä, että tämä on todella hennon vaalansininen lakka, vaikka se näyttääkin kynnellä aika tummalta. Näihin kynsiin halusin lisätä vielä timantteja, blogin nimen mukaisesti.

Keskisormessa ja nimettömässä on kaksi ohutta kerrosta essencen -  itsy bitsy blue bikiniä pohjalla, sillä en halunnut aivan valkoista pohjaa, mutta en kuitenkaan saman väristä kuin muut kynnet. Watterspotted kuvion, joka näyttää aivan savukiehkuroilta, tein kolmella eri lakalla. Ensimmäisen kierroksen tein Cloudilla. Tiputin sitä pari pisaraa veden pintaan, johon sitten suihkutin herbinan letityssuihketta. En vieläkään tajua, miksi tämä on ainut suihke, jolla saan lakan pinnan hajoamaan nätisti. Seuraava kierros on F.U.N:in Magic Stonella ja viimeinen essencen mustalla.

messukynnet_pullo

Lakkaatko koskaan kynsiä, jotain tiettyä tilaisuutta ajattellen ?

6 kommenttia:

  1. Nämähän on ihan hirmu ihanat <3 hienosti toteutettu :)

    VastaaPoista
  2. Ihan supernätit ♥
    Voi kuinka vaikeaa on just johonkin tapahtumaan lakata kynnet. Hirveän stressin saa vaan aikaseksi.
    Tällä hetkellä on stressi siitä, että mitkä teen Helsingin reissua varten :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3

      Mä niin tiedän :D aivan käsittämätön stressi ja sit kun ei keksi ni ärsyttää ja tekee vaa nopeesti, jotain kun aika loppuu..

      Poista
  3. Nämä on kyllä todella kauniit!! ❤

    Ja siis mullahan menee kaikki lakkaukset aina pieleen jos otan yhtään stressiä niistä. Esim. Just kaikki tapahtumia varten tehdyt tai kisakysset :D

    VastaaPoista
  4. Ihan hurjan nätit! En ole tehnyt water spotted -kynsiä. Onko se kovin sottaista hommaa?

    Jos mun pitää tehdä kynnet jotain tiettyä tilaisuutta varten, valitsen usein näyttäviä lakkoja yksinkertaisella toteutuksella. Silloin on pienempi todennäköisyys ryssiä lakkausta. :)

    VastaaPoista